Udvalg

På grund af persondataloven, må der ikke stå tlf.nr, eller direkte E-mail til de enkelte tovholder. Brug i stedet for mail ; roedvig.borgerforening@outlokk.dk eller kontaktformularen.

Rødvig Snapselaug er stedet for snapsentusiaster.

Vi mødes, hygger og snakker og fortæller om vores spændende snapse. Og selvfølgelig smager vi også på, og kommenterer, hinandens snapse.Vi tager også på ture, hvor vi plukker bær, blomster og/eller urter til vores snapse. Vi mødes på skift hos hinanden hver anden måned på en given skiftende ugedag.Denne dag vil være sidste dag i måneden. Vi mødes kl. 19:30. Er det noget for dig. Kontaktperson Finn Høj. Det er en selvfølge, at du er medlem af Borgerforeningen.

 

Forskønnelse af Rødvig og udviklingsplan for Rødvig: Kontaktperson er Ralf Toepler og Tom Nielsen.  

Gruppen dækker følgende områder, forskønnelse af Rødvig, herunder stationen, stranden og Rødvig skilte samt øvrig information.

Strandgruppen består af Arne Manley, Finn Barlach.

 

Café gruppen: Kontaktperson til bestyrelsen er Freddie Larsen. 

I det daglige er det Boye Jensen der er tovholder. 

Programmet bliver lagt ind under det sker.

 

Revygruppen: Kontaktperson til bestyrelsen er Elisa Hollænder, men i det daglige er det Grethe Fischer der styrer Pensionistbanden, man skal være pensionist og medlem af borgerforeningen for at deltage.

 

Festudvalget: Kontaktperson til bestyrelsen er Elisa Hollænder og består desuden af Finn Høj og Rita Siig.

 

Kunst, Mad og Musik: Kontaktperson til bestyrelsen er Freddie Larsen. 

Gruppen arrangerer den årlige festdag om sommeren på havnen.  

Julearrangement: Kontaktperson til bestyrelsen er Tom Nielsen og Ole Sidelmann Jørgensen. De skal sørge for at julemanden kommer til Rødvig og at der efterfølgende bliver serveret gløgg m.m. 

Loppemarked: Kontaktperson til bestyrelsen er Finn Høj og Elisa Hollænder. 

Mange gange har vi brug for nogle frivillige som vi efterlyser via mail i god tid før et arrangement.

Hjemmesiden: Redigeres af Freddie Larsen og Rita Siig som kan kontaktes via kontaktformular

Kom gerne med jeres bidrag, brug kontaktformularen her på hjemmesiden. Hvis I har billeder fra begivenhed som Rødvig Borgerforening er involveret i og som I gerne vil have på hjemmesiden, så send dem som vedhæftede filer på mail til: roedvig.borgerforening@outlook.dk

Opdateret 15-04-2018