Det sker

Hver torsdag er der Café på Harmonien fra kl. 14.00-16.30 med kortspil, nørkelerier, etc.
Gratis for medlemmer af Rødvig Borgerforening, ikke medlemmer er også velkommen, men så koster det 20,- kr. at være med. 
Husk at du/I hver torsdag i restauranten kan købe dagens ret til kun 85,- kr.  
17. januar starter cafeen igen

26. Marts: Generalforsamling, afholdes i feriebyen kl. 19.00. Dagsorden iflg vedtægterne, under bestyrelsens beretning vil der være et kort indlæg fra de enkelte grupper
 
07. April: Loppemarked på Harmonien, stadeplads efter først til mølle princippet. Der er 20 pladser og hver plads koster kun 100 kr. inkl. bord 180 x 80 cm. Stadeplads sælges kun på:
https://www.yourticket.dk se under andet loppemarked Rødvig
 
25. April: Festlig eftermiddag på Harmonien med underholdning af Guitar-Kaj, sang musik og Stanp-up for 50+
Bertel Abildgaard også kendt som GUITAR-KAJ er den veloplagte entertainer der altid fylder lokalet med charme og godt humør der smitter af på publikum. Med sin guitar kan han sin Beatles og Elvis, lige så godt som han kan sin Kim Larsen, John Mogensen og Otto Brandenburg. Han håndplukker sangene så de er tilpasset vores arrangement og tilsætter det komik i form af parodier, sjove historier og anekdoter.
Bertel har været skuespiller, direktør, forfatter og komponist i revyer som Græsted, Nykøbing Falster, Kerteminde og Kolding. Han har desuden selv stået på revyscenen sammen med Jan Schou, Henrik Krogsgaard, Kirsten Siggaard, Grethe Sønck Keld og Hilda Heick samt mange andre kendte revyskuespiller.
Pris: 50,- kr. for underholdning og kaffe/kage