Det sker

Hver torsdag er der Café på Harmonien fra kl. 14.00-16.30 med kortspil, nørkelerier, etc.
Gratis for medlemmer af Rødvig Borgerforening, ikke medlemmer er også velkommen, men så koster det 20,- kr. at være med. 
 

MARTS: 

Torsdag den 15/03: Spændende eftermiddag i Cafeen på Harmonien. Tage Sørner som mange kender, som den tidligere ejer af Tæppeforretningen, kommer og fortæller om Rødvig i gamle dage og han vil bl.a. vise billeder og smalfilm samtidig med han fortæller på en levende og spændende måde. Arrangementet starter ca. 15.15, det er gratis for medlemmer, gæster skal betale 20,- kr. Alle kan købe kaffe og kage fra kl. 14.30, det koster 35,- kr.

 

Tirsdag den 20/03 afholdes generalforsamling kl. 19.00, på Rødvig Kro, dagorden iflg. vedtægterne.

Der serveres kaffe/the og kage. 

APRIL;

Den 02/04: Loppemarked på Harmonien, ryd op i dine gemmer og sælg det du alligevel ikke bruge. Et bord koster 100,- kr. og købes via www.billetto.dk søg loppemarked Harmonien eller brug linket her.

https://billetto.dk/e/loppemarked-pa-harmonien-billetter-260800 

 

Den 10/04 kommer advokat Flemming Pihl og fortæller om fremtidsfuldmagt og testamente i al almindelighed.

Det foregår på Harmonien, 1. sal kl. 19.30. Pris 50,- kr. inkl. kaffe/the og kager for medlemmer. Gæster er også velkommen og skal betale 70,- kr.

Kort om fremtidsfuldmagt:

Fremtidsfuldmagt er en særlig type af fuldmagt, der adskiller sig fra en almindelig fuldmagt, fordi den først træder i kraft, når eller hvis fuldmagtsgiveren (den der udsteder fuldmagten) ikke længere er i stand til at tage vare på sine personlige og økonomiske forhold, eksempelvis grundet demens, alderdom eller anden sygdom. Den eller de, der modtager fuldmagten (fuldmægtigen(e)) kan med en fremtidsfuldmagt varetage alle interesser for fuldmagtsgiveren, hvis dette bliver aktuelt. På den måde kan fuldmagtsgiveren skabe sikkerhed og tryghed for sin fremtid.

HUSK at bestille bord på Harmonien hvis du/I vil spise tirsdags spareribs inden foredraget.


 

REVY:
Revygruppen som hedder "Pensionistbanden", starter op igen med samle ideer og øve til 2018 revyen. For at være med skal man være pensionist, medlem af borgerforeningen og have kyst til at have det sjovt sammen med andre skøre mennesker. man skal dog være opmærksom på at der er meget hurtige skift af kostumer og mange gange op og ned af scenetrappen på Harmonien, henvendelse til Grethe Fischer på mail til; gref@privat.dk

Husk at du/I hver torsdag i restauranten kan købe dagens ret til kun 85,- kr. 

 

Rødvig Snapselaug er stedet for snapsentusiaster.

Vi mødes, hygger og snakker og fortæller om vores spændende snapse.

Og selvfølgelig smager vi også på, og kommenterer, hinandens snapse.

Vi tager også på ture, hvor vi plukker bær, blomster og/eller urter til vores snapse.

Vi mødes på skift hos hinanden hver anden måned på en given skiftende ugedag.

Denne dag vil være sidste dag i måneden. Vi mødes kl. 19:30. 

Er det noget for dig, så få mere information ved at skrive eller ringe til Finn Høj, finnhoj@pc.dk eller ring til 4015 4912.

Det er en selvfølge, at du er medlem af Borgerforeningen.